Min første klapvæv, den solgte jeg med blødende hjerte, den flyttede til Jylland.

Her ser i min vævestue som den så ud i 2016. Denne væv solgte jeg til en dame i Østrig, så den blev pakket pænt ned på en palle og kørt afsted.Jeg har købt en stor brugt væv, den har fået navnet Janne, som var mit kælenavn da jeg var barn. Og denne væv er det rene kæleri, den er en drøm. Min nye væv er en Lervad 4 med 12 skafter og 12 tramper. Så nu har jeg mulighed for en vævebredde på 140 cm og så mange flere mønstre. Dejligt

I dag d. 20. nov 2017 flyttede denne lille tangent væv ind til mig. Den har fået navnet Ida efter mit barnebarn. Foreløbig skal den bo i vores stue, indtil jeg finder anden løsning.
Det smarte ved denne lille væv er at ( jeg har en vævebredde på 70 cm ) selvom det er en lille væv. Der er 4 skafter, så har en del muligheder med mønstre og så at den skal håndbetjenes. Jeg glæder mig til at finde ud af hvordan den virker og så få sat en trend op på den. Det er så uhyggeligt eller nærmest ulykkeligt at se på en tom væv.

Mandag d. 26. marts flyttede denne lille søde Tim klapvæv ind til mig. Den har fået navnet Helene efter dens sidste ejermand, som er et skønt kvindemenneske fra jylland. Og jeg vil helt sikkert få en skøn tid sammen med denne væv. Den har 6 skafter og 6 tramper og en vævebredde på 1 meter. Den har gammel opbinding, men det er der jo lidt nostalgi i.
Jeg har været nødt til at lave endnu et væveværelse, for at få plads til mine 3 væve samt rigtigt meget garn.

Her ser man klapvæven bagerst og min tangentvæv forrest.

Cottolin til venstre, samt hør, silke, merciseret garn, crepegarn til højre.

Min tangent væv har fået navnet Ida efter mit skønne barnebarn, fordi den også er skøn.

Længst til venstre hør i forskellige tykkelser, nummer to reol cottolin, strenggarn.

Min arbejdsplads i det andet værelse.

Til venstre effektgarn og til højre ren bomuldsgarn.

Kamgarn og silke garn.