Del siden

Marianne Goth Kristensen

Jeg hedder Marianne og er 68 år gammel. Jeg er gift på 12.  år. Bor sammen med min dejlige mand og vores dejlige broholmer tæve Freya i Karlslunde på Sjælland.

Jeg stoppede med at arbejde i juli 2015 og er nu hjemmegående og er også blevet folkepensionist og har derfor tid til mine nye hobbies, nemlig vævning, hjemmestrikkede karklude, hæklede grydelapper, oilskin tasker, skindtasker, syede strikke/hækle poser og punge til alt, samt løbbinding.


I efteråret 2015 startede jeg på et vævekursus hos Mia Marquard på Væveskolen Kornloftet i Sorø.

Her gik jeg frem til foråret 2019.


I foråret 2017  købte jeg så en ny brugt væv, Lervad 4 med 12 skafter og 12 tramper. Den er mit kæreste eje og der går mange timer ved den.

Februar 2018 meldte jeg mig til et kursus i løbbinding hvor Anne Birgitte Beyer var underviser. Havde allerede købt en af hendes bøger i efteråret 2017, så i min underbevidsthed vidste jeg, at denne hobby skulle jeg prøve på et eller andet tidspukt. Og jeg blev ikke skuffet. Så nu ved jeg hvad jeg skal lave hele sommeren, når jeg skal sidde i min have og nyde solen, så skal jeg lægge en nænsom tråd om en sjæl og skabe de sødeste kurve, cylinder, tasker, hvad jeg nu finder på. 

Deltog også på løbbindingskursus i okt. 2018 hos Anne Birgitte.

Har her i juni 2020 været på mit første skind taske sykursus. Underviser var Lizzie Røpke og kurset belv afholdt Hos Linda Holten Poulsen i hendes butik i Maribo der hedder " Hos Pousen "

i  2021 år har jeg været på 2 skind taske sykurser hos Lizzie Røpke, og skal på endnu et her i november. 

Jeg skal deltage i et løbbindings kursus her midt i oktober 2021 , hvor jeg skal lære Tybrid bindingen. 
Underviser er her Brynhild Tophøj. Det glæder jeg mig til. 

I 2022 har jeg deltaget på taske sykursus og et tangent vævnings kursus. I efteråret 2022 deltog jeg på mit første båndvævningskursus hos Vævelauget væveskole hvor Ane Rasmussen var underviser.

Det kursus med Ane Rasmussen var så godt, så da Greve Væveskole tilbød båndvævningskursus februar 2023 med Ane som underviser, måtte jeg med igen.


Her i marts skal jeg på et tangent vævnigskursus på min 8 skafter væv som afholdes en weekend på Fyn.

Håber du af ovenstående er blevet lidt klogere på hvem MGK design er.😉

Jeg har deltaget i 2 sy kurser her i år Hos Poulsen i Maribo som ejes af Linda Poulsen. Med henblik på at fremstille mine egne tasker, både købt stof men også mit eget vævede stof. Disse tasker bliver løbende lagt på hjemmesiden når de er klar til salg. Jeg har udvidet lidt og syer nu også strikke/hækle poser du kan have med på farten.